Sunday, August 14, 2011

Ramadhan Al-Mubarak.....

simple post tuk bulan ni :).......
selamat menyambut bulan puasa....
hahahah bru skrang nk ucap mmg lmbat la aku ni hahaha tkpe2 janji da ucap btul tk.????
so spe2 yg tk puasa lebih baik anda berpuasa yela umur da meningkat...
tk kn nk ponteng2 lg kn...;)
dan selamat beraya ok(walau pn raya lg 2 minggu =,='')...



Sunday, July 10, 2011

please don't change...

syg please syg jgn berubah...
aku nk kau yg dlu...
aku nk kau yg slalu mara2 aku...
slalu nasihat kn aku...
slalu bsing kat aku jgn kluar mlm...
slalu sruh aku tido kn kau...
tp sjak smnggu yg lalu kau berubah...
aku tk nk k'hilangan kau syg...
please syg i love u so much....

Wednesday, June 1, 2011

:).....

lirik lagu aku atau dia hehehehehe....
aku suka sgt lagu bru nubhan tu,baru tak baru gak la lgu tu...
sngguh bermakna kot lgu tu...
TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK OK...
ok moh kita layan lagu tu kejap.....






*sorry lirik lagu ni ada salah skit..

hanya luahan hati....

kadang-kadang terfikir jugak dalam hati aku..
aku ini memang dah di takdir kan tuk jadi macam ni ke.???
tapi aku hanya mampu tersenyum tiap kalau aku fikir kan hal ini...
nk kata dah memang tertulis dalam perjalanan hidup aku pun memang da...
itu lah perjanjian antara aku dan ALLAH....
aku akan terima seadanya akau tidak akan mempersoalkan semua yang telah terjadi pada aku...
aku akan cuba tuk jadi yang terbaik tuk keluarga aku dan kawan-kawan ku....

Thursday, March 31, 2011

si c'├ętait de ma faute.?

mungkinkah ini semua kesalahan aku.???
adakah aku terlalu jahat atau terlalu mementingkan diri s'diri...???
atau aku seorng yg terlalu baik tuk seseorg.???
atau aku hnya seorang yg sntiasa dilanda masalah2 yg aku s'diri nk.???
hurm....tu la persoalan yg sering bermain di fikiran ku....
jika betul itu adalah kesalahan aku...
aku terima dgn hati yg terbuka...
dan jika itu yg kau mahu aku akan ikut katamu...





*thanks for everything iz hargai sgt2...

Wednesday, March 9, 2011

Berubah Pandangan...

ramai perempuan kat luar sana ckp
'eh susah la nak cari bf yg sejati masa sekarang''....
yup mmg betul kata dorang mmg ssah nk cri laki mcm tu zaman skrang tp kn...
kalau dorang cri dgn btul aku cye dorang akan jmpa mcm seseorg mamat ni....
name die CHRIS MEDINA...
yup maybe korang da thu psal mamat ni kat america idol season 10(kalu tgk la heheh klau x tgk gi search kat youtube atau google)
mamat ni bole di kata kn idol aku la sbb die m'yayangi tunang die(juliana) walau pn tunang die da accident dan cacat dan die ade wat lagu tuk tunang die what are words....
ayat2 dlm lagu tu sngguh bermakna luahan dr hati yg betul2 mnyayangi seseorg.....
and he is a true GENTLEMEN...


Chris Medina & Julian(Fiancee)

What are words If you really don't mean them when you say them what are words If they're only for good times then they don't when it's love you say them out loud those words, they never go away they live on, even when we're gone


*for girl out there , believe me there will always be someone that gonna love u , just find the PERFECT one...

Tuesday, March 1, 2011

tiba-tiba rasa mcm nk.....

tiba2 rasa mcm nk 
mkn cupcake dr wondermilk kat damansara tu...
sandwich dr subway kat mna2 je yg ade subway...
dgn air frappucinno dr starbuck peerrggghhhhhh......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!










Antara Sandwich yg terdapat kat Subway...
Fav aku Italian BMT..!!!!!




Antara design yg t'dpat kat Wondermilk Cupcake....
pergh nmpak sdap gler...!!!!!!



Yang ni Fav aku time2 panas ni klau dpt perrggh....
menusuk keKALBU wa ckp sme lu....
Caramel Frappucinno......