Sunday, February 27, 2011

kinds of beans forget her skin.....



dari tajuk saja da thu ape yg aku nk ckp kn kali ni......
aku sikit pn x jeles dgn mmber2 kau tu la sbb aku pn ade mmber gak...
tp smpai mcm tu skali xpe aku sedar aku spe...
tp jgn nnti da xde yang skrang bru terhegeh2 nk cri yg lama dan fizikal yg lain dr lain ni haa...
mmber kau yg tgh taip ni la yg sntiasa bg smngat kat kau bler kau down smua,bler kau gado dgn org yg aku x knal ke,pn aku ade gak dgr luahan ati kau tu(kononnye la kan)....
aku ikhlas dgr smua yg kau ckp kat aku dan aku akan smpan ape yg kau pnah ckp kat aku dlu psal smua bdak2 yg kau x ske dan wat kau sakit ati aku akan smpan ok....
 ok la geng ni bkan soal ungkit ke ape la kn 
just mcm ooo da ade yg bru yg lame di lupa kn(mcm dlm gmbr kat atas tu)



*spe makan cili die yg terasa pedas cili tu

Friday, February 18, 2011

kaulah gadisku.....

Kaulah gadis idaman hatiku
Takkan kupersiakan
Renangi lautan asmara
Walaupun bergelora
Kan kucurahkan padamu
Kan kucurahkan padamu
Wajah siapa
Bermain-main di ruang hatiku
Ingin aku dekatinya
Tidak ku duga
Wajah yang selama ini kupendamkan
Kaulah gadis pilihanku
Hanya kau gadis pilihan hatiku sayang
Tiada dua atau tiga









*aku tak kan persian kn hati kau percaya la.....



Sunday, February 13, 2011

13th february 2011..

ok guys aku pasti korang thu ari ni berapa ari bulan kn...
tp mngkin bg s'stgh dr korang anggap tarikh ni xde pape,just an ordinary date kn...???
but it was a special day for me even though xde wat pape it just a simple wishes tp sngguh bermkna buat aku...
yyeeessss guys today it my birthday,
Happy 20th Birthday Syed Izmeer Syafique bin Syed Ahmad Kamal...


*sorry guys x thu ape name cake ni tp aku ramai org ske hehehehe

WELCOME TO THE CLUB IZMEER...!!!!!!!!
HAAHAHAHAHA diri ku da officially msuk 20 thun ape prasaan aku..???
hurm hajat aku tahun ni adalah...
aku nk ubah fikiran aku dr remaja ke belia yes maybe stgh korang akan anggap mcm poyo tp bg aku it time for me to change for my own good right..???
haaa msti korang akan tnya aku hadiah ape aku dpt kn hehehe...
for me hadiah yg paling TERINDAH dan TAK TERNILAI adalah FAMILY AND FRIENDS..
bg aku dorang umpama bittersweet dlm k'hidupan aku...
tp if aku diberi peluang tuk memilih hadiah ape yg aku nak msti la aku akan pilih.....






 (Iphone 4 hehehehe)

DENGAN....... 



(Honda Jazz *abaikan gadis itu)
kalau diberi pilihan la kn aku nk sgt dua-dua ni :)......
tp aku rse maybe lmbat lg kot or dlm mimpi je hehehehe.....


*to all my family member sorry if i been a bad boy in da family and to my friends thanks sbb layan dan jadi rakan2 ku and thanks for da wish.....







mungkinkah 2.???

ok2 kita trus sambung topik mnggu lalu(padahal post lalu hahahaha)....
well as u all know yg aku pergi audition AF9..
so mnsti korang tertnggu2 result nya kn...
ok2 aku bg thu...
aku dpt smpai stage 3 diulang skali lg STAGE 3...!!!!!!!!
perghhhhhhhhh......
pernah2 aku dpt smpai ke stage tu terasa bngga dan nerves pn ade gak mse tu...
tp ape kn dayakan judge-judge yg jge tu x pilih aku tuk ke stage 4
so aku terima dgn ati yg tbuka la...
pape pn aku msih x p'├žaya yg aku berjaya smpai ke stage 3 congrats to myself...:)



Friday, February 11, 2011

mungkinkah.???

sekarang tepat pukul 2:21AM tp aku mse tak tido...
nk thu sbb ape.??sbb aku tgh fikir same ade aku nk pergi ke tak...
hurm knfem korang tertnya2 aku nk pergi mna kn sok(pagi nanti)...
hehehehehe.....
 ok meh sni aku cite skit aku nk pergi mna sok(pagi nanti) hahahaha....







haaaa tmpat tu la aku nk pi..
sekadar mencuba nasib saja tp dlm mse yg sme aku nk sgt msuk..
sbb dr dlu lg aku mmg nk menceburi bidang ini cme...
heheheh aku ni pemalu skit sbb xbrani nk tnjolkn diri aku mcm bapak aku ckp
(patut la kau main drum dlm band kau sbb kau malu dan takut org tgk kau hahahahah)
itu hanya gurauan saja tp btul jugak kata bapak aku smpai biler aku nk malu and takut kat org..
be urself izmeer i know u can do it(self motivation)...
ok la takat ni je ok sok aku review kat korang sme ade aku berjaya atau tidak ok bye2...
assalamualaikum......



*doakan aku semoga aku berjaya pagi nnti amin....!!!!!!:)